http://eepurl.com/dm9MTbhttp://eepurl.com/dm9MTb

winkel uitgelicht

oog voor producten

 

Brasserie de Spieghel is al bijna 18 jaar gevestigd in winkelcentrum Arendshof. Wij spraken met Arie, eigenaar én kok.

“Brasserie de Spieghel is een sfeervolle zaak die is gericht op snelheid. Wij vinden het belangrijk dat men snel een drankje of heerlijke maaltijd krijgt voorgeschoteld. Met een gevulde buik kunnen de bezoekers weer verder gaan winkelen. We zien een bezoekje aan onze brasserie als een lekkere, snelle tussenstop.”
 

“Omdat we al ruim 17,5 jaar gevestigd zijn in het winkelcentrum, hebben we een leuke klantenkring opgebouwd. We hebben klanten die al vanaf onze opening steevast blijven terugkomen. Je herkent elkaar, ze gaan zitten en hoeven alleen maar hun vinger op te steken. Op zulke momenten weten wij al precies waarvoor ze langskomen.”

Overal waar je in de brasserie kijkt, zie je spiegels hangen. Arie: “Vroeger was hier heel veel glas. Dat glom enorm. Tevens zijn wij dol op alles wat ouderwets is, dus de link naar het oud-Nederlands was zo gemaakt. Om deze reden is onze brasserie ‘de Spieghel’ gaan heten. Onze zaak straalt ook het ‘ouderwetse’ in de goede zin van het woord uit. De combinatie van de spiegels en de Nederlandse muziek die we regelmatig draaien, is ‘eigen’ aan onze zaak.”
Verder lezen?
X
“Onze gasten zijn dol op onze hamburgers. We geven ze ook nog eens heerlijke namen: zoals onze Black Jack. Dit is onze special. Verder is koffie een drankje wat het goed doet op ons terras. Je kunt het lekker de hele dag door blijven drinken.”
 
www.despiegheloosterhout.nl
Arendshof 8
 

 
Arendshof 1-285. 4901 ND Oosterhout NB This web site uses Kentico CMS, the content management system for ASP.NET developers.