http://eepurl.com/dm9MTb

Mad Hat


'Dat tentje met die verschillende stoelen'

De gezellige én opvallende zaak Mad Hat trekt veel bekijks in Arendshof. "Ja het interieur is opvallend, maar dat past echt bij ons" vertelt eigenaresse Audrey Kroon. "Ze noemen ons 'dat tentje van die stoeltjes', ik vind dat wel leuk! De stoelen zijn per toeval gekomen. Ik zat even krap in budget, dus ben ik tweedehands stoelen gaan zoeken en nu staat het er vol mee." 
 
En ook de menukaart mag er wezen. Je kunt hier o.a. genieten van hippe drankjes en gerechten zoals:
  • Bubble Tea; een overheerlijk Taiwanees drankje dat je zelf samenstelt door zelf smaken te kiezen en poppings toe te voegen (soort besjes die in je mond openklappen en dan een verrukkelijke smaak vrijgeven)
Lees hier onder verder 
 
  • Dragon Breath; hartige lekkernij met mysterieuze balletjes waardoor je gaat ademen als een draak
  • Flammkuchen; specialiteit uit de Elzas, een rijkelijk belegde, flinterdunne deegbodem   
Audrey: "De experimentele gerechten zijn vooral populair onder jongeren. Ik vind het daarom belangrijk dat zij zich hier thuisvoelen. Mede daarom zijn ook onze prijzen betaalbaar. Maar uiteindelijk zijn we een plek waar zowel jong als oud graag komt." 
 
Dol op overheerlijke, bijzondere drankjes en lekkernijen? Ga eens langs Mad Hat. En heb je gewoon zin in een goede kop koffie en een lekker broodje om te lunchen, dat kan bij deze gezellige zaak natuurlijk ook! Kijk op mad-hat.nl voor de menukaart.

Wist je dat...?
X
Wist je dat Mad Hat ook een buitenterras heeft? Hier kun je lekker genieten van een Bubble Tea in de zon!
Arendshof 1-285. 4901 ND Oosterhout NB This web site uses Kentico CMS, the content management system for ASP.NET developers.