HALLOWEEN

Kom griezelen!

 

In het kader van Halloween worden er in winkelcentrum Arendshof leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd! Het programma is als volgt: op 25 oktober vinden de activiteiten plaats van 14.00 tot 17.00 uur en op 27, 28 en 29 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. 

Wij zijn op zoek naar helpende handen!

Ik wil helpen!
X

 

 Voor de kinderactiviteiten (25, 27, 28 en 29 oktober) worden er op verschillende locaties in het winkelcentrum leuke activiteiten georganiseerd: spinnenrag maken, pompoen snijden, kleurplaten kleuren, schminken/wonden maken en een ‘trick and treat’ tasje versieren. Bij de ingang staat  iemand waar kinderen een stempeltasje kunnen halen, daarmee gaan de kinderen naar de activiteiten en als ze alle activiteiten gedaan hebben, kunnen ze langs bij de winkeliers voor hun ‘trick and treat’ attentie. Voor de activiteiten zijn wij op zoek naar helpende handen. Lijkt het u leuk om mee te helpen? Dan horen wij graag van u!

Neem vóór 30 september contact op via onderstaande gegevens:

Astrid Vedder, Oosterhoutse Feestwinkel
info@feest-winkel.nl

 

Facepaint wedstrijd
 

Op vrijdag 27 oktober kun je deelnemen aan de Halloween facepaint wedstrijd! Ben jij een professional of juist een goede amateur? Iedereen mag meedoen! 
De wedstrijd wordt georganiseerd van 18.00 tot 20.00 uur, waarna de winnaar een prijs in ontvangst mag nemen.

Doe jij mee?

Geef je op via inekeblokland1@gmail.com of ga naar de Oosterhoutse Feestwinkel en vraag naar Astrid Vedder.

Arendshof 1-285. 4901 ND Oosterhout NB This web site uses Kentico CMS, the content management system for ASP.NET developers.